fbpx

Elisa Kirja kuukausitilaus kokemuksia – Hinta & ilmainen kokeilu

Elisa Kirja on edullisin suomalainen äänikirjapalvelu ja palvelussa on kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Äänikirjapalvelussa on kaksi erilaista käyttötapaa: osta erikseen kirja toiminto tai Elisa kirja kuukausitilaus toiminto, jolloin hinta määrittyy kuukausitilauksen tai yksittäisten ostojen mukaan. 

Äänikirjapalvelussa kirjojen ostamisen jälkeen kirjat siirretään kirjahyllyyn ja sieltä voi aloittaa lukemisen tai äänikirjojen kuuntelemisen. Elisassa on hieman vähemmän kategorioita verrattaessa muihin äänikirjapalveluihin. Palvelussa on kumminkin selkeästi eroteltu kuukausitilaus kirjat ja osta erikseen kirjat. Osta erikseen kirjoja toiminnossa on tarjouksia hintaan alkaen 3,90€, joten jos vain yhden kirjan ostaminen kiinnostaa tämä on siihen todella hyvä äänikirjapalvelu.

( äänikirjat ja e-kirjat valikko – Elisa kirja kokemuksia)

(äänikirjasovelluksen valikko)

 
 

Osta kirjoja toiminnossa voit ostaa uutuuksia sekä klassikko kirjoja. Kuukausitilauksen kirjavalikoima ei ole suuri ja palvelussa ei ole paljon uutuus kirjoja verrattaessa muihin suomalaisiin äänikirjapalveluihin. Palvelussa on  paljon klassikoita ja kotimaisia ääni sekä e-kirjoja.

Elisa Kirja kokemuksia: hinta ja kuukausitilaus

Äänikirjapalvelussa on kaksi erilaista hinta -mallia. Osta kirjoja toiminto ja kuukausitilaus. 

Osta kirjoja toiminnossa voit valita yhden kirjan, jonka haluat ostaa ja maksat vain siitä. Kirjat maksavat 3,90-25€ väliltä.

Elisa kirja kuukausitilaus hinta on 7,90€ kuukaudessa ja sillä saa kaksi kirja krediittiä, jotka voidaan vaihtaa kirjoihin. Elisa Kirjan kuukausitilaus valikoimassa on ostettavissa 327487 e-kirjaa ja 519 äänikirjaa.

Käyttökokemus ja ominaisuudet

Käyttökokemukseltaan äänikirjasovellus on hyvä. Soveluksessa ilmeni hieman lagausta, joten kilpailijoihin verrattaessa se voisi olla paremmin toimiva.

Äänikirjasovelluksessa on laitteiden synkronointi, joten laitteiden vaihto esimerkiksi, puhelimesta tablettiin onnistuu helposti suoraan lennosta. Sovelluksessa ei ollut ääni ja e-kirjojen synkronointia, koska yhdellä kirja krediitillä saa käyttöön vain äänikirjan tai e-kirjan.  Todella suuri plussa palvelussa oli äänikirjojen sisällysluettelo, joten äänikirjojen kappaleiden valitseminen onnistuu helposti.

Elisa kirjan äänikirjojen ja e-kirjojen kuuntelua sekä kokemuksia palvelusta rikastuttivat useat lisätoiminnot, kuten mm. äänikirjojen kuuntelun nopeuttaminen, hyppäysnapit, tekstin koon muuttaminen, taustan värin vaihtaminen, kirjainmerkkien lisääminen ja torkku toiminto.

(Äänikirjan toistonäkymä)

(E-kirjan lukunäkymä – Elisa kirja kokemuksia)

 
 

Kuuntelunopeus voidaan nostaa jopa kaksinkertaiseksi sekä e-kirjoissa kirjainten kokoa ja taustan väriä voidaan vaihtaa. Käytössä on myös hyppäysnapit, joilla voidaan siirtyä 15s eteenpäin tai taaksepäin.  Tämä on todella kätevää esimerkiksi, jos epähuomiossa jää jokin kohta kuuntelematta.

Torkku toiminnossa voidaan katkaista äänikirjan toisto jos näytöllä ei ole toimintaa esimerkiksi, yli 15 minuuttiin tai muuhun haluttuun aikamääreeseen.

Plussat:

 • Yksittäisten kirjojen osto toiminto.
 • Todella edullinen 8,90€/kk.
 • Äänikirjojen sisällysluettelo.
 • Kirjamerkkien lisääminen.
 • Äänikirjojen nopeuttaminen.
 • Laitteiden synkronointi.
 • Torkku toiminto.
 • Hyppäys napit.
 • Paljon suomalaisia klassikko kirjoja.
 • Todella paljon luku ja kuuntelu kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia.
 • Edullinen hinta. 

Miinukset:

 • Vähän uutuuskirjoja.
 • Kuukausitilaukseen sisältyy vain kaksi kirjaa kuukaudessa.
 • Ei suosittele kirjoja käyttäjän mieltymysten mukaan.

Yhteenveto – Elisa Kirja kokemuksia & kuukausitilaus

Kuukausitilaukseen kuuluu kaksi kirjaa ja tämän hinta on  8,90€ kuukaudessa. Äänikirjapalvelussa on vähän uutuuksia, mutta eniten suomalaisia klassikko kirjoja, joten palvelu sopii erityisesti klassikoista pitäville. Äänikirjapalvelussa on myös äänikirjojen sisällysluettelo, jota ei muissa suomalaisissa äänikirjapalveluissa ole.

Äänikirjapalvelvelut.fi kokemuksia ja arvostelussa Elisa kirja pärjäsi hyvin ja se kannattaa ihmeessä kokeilla. Äänikirjapalveluun on 14 päivän ilmainen kokeilujakso. Kokeilujakso ei sitouta mihinkään. 

Lue arvostelut myös NextorystaBookBeatista ja Storytelista.