Nextory Kokemuksia 2024 – Aloita 35pv ilmainen kokeilu

Nextory on ruotsalainen äänikirjapalvelu, josta löytyy kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Palvelussa on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa, joissa on kuukausittain eri kuuntelu aika. Lue Nextoryn käyttökokemuksia alapuolelta.

Äänikirjapalvelussa on todella selkeät kategoriat ja pääkategorioita on yhteensä noin 20 kappaletta. Pääkategorioiden sisäpuolella on useita ala kategorioita. Esimerkiksi, tietokirjat kategorian alakategorioista löytyy tietokirjojen luetuimmat juuri nyt, uutuudet, historia, liike-elämä ja juridiikka jne. Kategoriat ovat huippuluokkaa sekä äänikirjapalvelussa on yksi markkinoiden paras kategoriavalikko.

Lue alapuolelta lisää Nextory kokemuksia ja aloita ilmainen äänikirja kokeilu!

etusivu

(etusivu näkymä)

kategoriat nextory kokemuksia

(kategoria näkymä – Nextory kokemuksia)

 
 

Tilausvaihtoehdot – Aloita Nextory ilmainen kokeilu

Äänikirjapalvelu toimii kuukausimaksulla ja äänikirjapalvelussa on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa, jotka ovat Basic, Premium ja Unlimited. Jokaiseen tilausvaihtoehtoon saa 4 profiilia. Unlimited profiilia voi kuunnella 1-4 samaa aikaa, joten se toimii hyvin perhetilinä.

Kokeile Nextorya maksutta ja aloita ilmainen kokeilu! 

nextory hinta

Nextorylla on 35 päivän ilmainen kokeilu, jolloin voit rauhassa kokeilla ja miettiä haluatko aloittaa äänikirjapalvelun käytön.

Käyttökokemus ja ominaisuudet  – Aloita ilmainen kokeilu

Äänikirjasovellus on todella helppo käyttöinen ja Nextoryssa on paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia, kuten mm. laitteiden synkronointi, unitoiminto, äänikirjakuuntelun nopeuttaminen ja hidastaminen, hyppäysnapit, kirjainmerkit ja muistiinpanojen lisääminen, tekstin koon ja tekstin taustan värin vaihtaminen.

Laitteiden synkronointi tarkoittaa, että laitteita voi vaihtaa esimerkiksi tabletista puhelimeen ja äänikirjan toisto jatkuu samasta kohdasta. Uni toiminnossa voidaan katkaista äänikirjan toisto jos näytöllä ei ole toimintaa esimerkiksi, yli 15 minuuttiin tai muuhun haluttuun aikamääreeseen. Kirjainmerkkien ja muistiinpanojen merkitseminen tarkoittaa, että äänikirjoihin ja e-kirjoihin voi kirjoittaa muistiinpanoja sekä merkata itselle tärkeitä kohtia. Käytössä on myös hyppäysnapit, joilla voidaan siirtyä 15s eteenpäin tai taaksepäin.

Äänikirjapalvelussa on myös kätevä lukulista, johon voi merkitä muistiin kirjoja, jotka voi lukea myöhemmin. Äänikirjapalvelussa on myös offline tallennus eli kaikki kirjat tallennetaan laitteen muistiin ennen kuin niitä voi lukea tai kuunnella. Tämä on todella kätevää, sillä äänikirjoja ja e-kirjoja voi kuunnella ja lukea myös ilman nettiä.

Kokeile itse ilmaiseksi kaikkia ominaisuuksia aloittamalla Nextoryn ilmainen kokeilu!

toistonäkymä

(Äänikirjan toistonäkymä – Nextory kokemuksia)

Lukulista kokemuksia

(Tallennus lukulistan näkymä )

 
 

Nextory kokemuksia ja arvostelu plussa ja miinukset.

Plussat:

 • Rajaton määrä kuuntelua ja lukemista.
 • Perhetili mahdollisuus.
 • Lukulista johon voi tallentaa kirjoja, mitä haluaa lukea seuraavaksi.
 • Offline kirjalataus.
 • Suosittelee kirjoja, käyttäjän mieltymysten mukaan.
 • Hyppäysnapit.
 • Kuuntelunopeuden nopeuttaminen ja hidastaminen.
 • Kirjamerkit ja muistiinpanojen lisääminen.
 • Kirjasinkoon muuttaminen ja taustan värin vaihtaminen.
 • Laitteiden synkronointi.
 • Uni toiminto.
 • Erilaiset tilausvaihtoehdot 
 • Paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia.

Miinukset:

 • Äänikirjojen sisällysluettelo puuttuu
 • Ääni ja e kirjojen synkronointi puuttuu.

Kokeile kaikkia ominaisuuksia aloittamalla Nextoryn ilmainen kokeilu! Aloita tästä!

Yhteenveto – Nextory kuukausi (35pv) ilmaiseksi

Äänikirjapalvelussa on lähes kaikki uusimmat ja suosituimmat kirjat. Kirjavalikoiman puolesta palvelu on erinomainen sekä kirja kategoriat ovat luokiteltu todella selkeästi.

Nextorylla on erilaisia tilausvaihtoehto-malleja, joka on kätevää esimerkiksi, jos uutuus kirjoille ei ole tarvetta. Käyttökokemukseltaan ja ominaisuuksiltaan äänikirjapalvelu on yksi parhaimmista ja äänikirjasovellus on todella helppokäyttöinen sekä siinä on paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia. 

Nextorylla kannattaa ehdottomasti kokeilla, sillä tarjous on  ilmainen kokeilu joka kestää 35 päivää. Kokeilujakson aikana voit rauhassa lukea ja kuunnella kirjoja ja selvittää sopiiko äänikirjapalvelu sinulle. Nextoryyn voi ostaa myös lahjakortteja, jolloin voit antaa niitä lahjaksi esimerkiksi jouluna.

Lue arvostelut myös BookBeatista ja Storytelista ja kaikki äänikirja tarjoukset.

4/5 - 5 ääntä