fbpx

Nextory Kokemuksia – Hinta & kokeilujakso tiedot

Nextory on ruotsalainen äänikirjapalvelu, josta löytyy kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Äänikirjapalvelu ei ilmoita nettisivuillaan paljonko valikoimassa on ääni ja e-kirjoja, mutta valikoima on todella laaja sekä valikoimasta löytyy uutuuksia ja klassikoita. Palvelussa on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa, joissa hinta on erilainen.

Äänikirjapalvelussa on todella selkeät kategoriat ja pääkategorioita on yhteensä noin 20 kappaletta. Pääkategorioiden sisäpuolella on useita ala kategorioita. Esimerkiksi, tietokirjat kategorian alakategorioista löytyy tietokirjojen luetuimmat juuri nyt, uutuudet, historia, liike-elämä ja juridiikka jne. Kategoriat ovat huippuluokkaa sekä äänikirjapalvelussa on yksi markkinoiden paras kategoriavalikko.

Lue alapuolelta lisää Nextory kokemuksia ja arvostelu kirjoituksesta.

etusivu

(etusivu näkymä)

kategoriat nextory kokemuksia

(kategoria näkymä – Nextory kokemuksia)

 
 

Nextory kokemuksia : Hinta ja tilaus 

Äänikirjapalvelu toimii kuukausimaksulla ja äänikirjapalvelussa on kolme erilaista hinta -mallia. Hinnoittelumallia, jotka ovat hopea, kulta ja perhe tilaus. Hopea tilaukseen sisältyy kaikki muu sisältö paitsi uutuuskirjat. Kulta tilaukseen sisältyy Nextoryn kokosisältö ja perhe tiliin saa lisäkäyttäjiä lisämaksusta. Kaikilla hinta -malleilla saa kuunnella äänikirjoja sekä lukea e-kirjoja rajattomasti niin paljon kuin haluaa.

Nextory hinta

(hopea, kulta ja perhetili hinta ja ominaisuus taulukko)

Nextorylla on 14 päivän ilmainen kokeilujakso, jolloin voit rauhassa kokeilla ja miettiä haluatko aloittaa äänikirjapalvelun käytön.

Käyttökokemus ja ominaisuudet 

Äänikirjasovellus on todella helppo käyttöinen ja Nextoryssa on paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia, kuten mm. laitteiden synkronointi, unitoiminto, äänikirjakuuntelun nopeuttaminen ja hidastaminen, hyppäysnapit, kirjainmerkit ja muistiinpanojen lisääminen, tekstin koon ja tekstin taustan värin vaihtaminen.

Laitteiden synkronointi tarkoittaa, että laitteita voi vaihtaa esimerkiksi tabletista puhelimeen ja äänikirjan toisto jatkuu samasta kohdasta. Uni toiminnossa voidaan katkaista äänikirjan toisto jos näytöllä ei ole toimintaa esimerkiksi, yli 15 minuuttiin tai muuhun haluttuun aikamääreeseen. Kirjainmerkkien ja muistiinpanojen merkitseminen tarkoittaa, että äänikirjoihin ja e-kirjoihin voi kirjoittaa muistiinpanoja sekä merkata itselle tärkeitä kohtia. Käytössä on myös hyppäysnapit, joilla voidaan siirtyä 15s eteenpäin tai taaksepäin.

Äänikirjapalvelussa on myös kätevä lukulista, johon voi merkitä muistiin kirjoja, jotka voi lukea myöhemmin. Äänikirjapalvelussa on myös offline tallennus eli kaikki kirjat tallennetaan laitteen muistiin ennen kuin niitä voi lukea tai kuunnella. Tämä on todella kätevää, sillä äänikirjoja ja e-kirjoja voi kuunnella ja lukea myös ilman nettiä.

toistonäkymä

(Äänikirjan toistonäkymä – Nextory kokemuksia)

Lukulista kokemuksia

(Tallennus lukulistan näkymä )

 
 

Nextory kokemuksia ja arvostelu plussa ja miinukset.

Plussat:

 • Rajaton määrä kuuntelua ja lukemista.
 • Perhetili mahdollisuus.
 • Lukulista johon voi tallentaa kirjoja, mitä haluaa lukea seuraavaksi.
 • Offline kirjalataus.
 • Suosittelee kirjoja, käyttäjän mieltymysten mukaan.
 • Hyppäysnapit.
 • Kuuntelunopeuden nopeuttaminen ja hidastaminen.
 • Kirjamerkit ja muistiinpanojen lisääminen.
 • Kirjasinkoon muuttaminen ja taustan värin vaihtaminen.
 • Laitteiden synkronointi.
 • Uni toiminto.
 • Hinta -mallit.
 • Paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia.

Miinukset:

 • Äänikirjojen sisällysluettelo puuttuu
 • Ääni ja e kirjojen synkronointi puuttuu.

Yhteenveto 

Äänikirjapalvelussa on lähes kaikki uusimmat ja suosituimmat kirjat. Kirjavalikoiman puolesta palvelu on erinomainen sekä kirja kategoriat ovat luokiteltu todella selkeästi.

Nextorylla on erilaisia hinta -malleja, joka on kätevää esimerkiksi, jos uutuus kirjoille ei ole tarvetta. Käyttökokemukseltaan ja ominaisuuksiltaan äänikirjapalvelu on yksi parhaimmista ja äänikirjasovellus on todella helppokäyttöinen sekä siinä on paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia. Pal

Nextorylla kannattaa ehdottomasti kokeilla, sillä siinä on ilmainen kokeilujakso, joka kestää 14 päivää. Kokeilujakson aikana voit rauhassa lukea ja kuunnella kirjoja ja selvittää sopiiko äänikirjapalvelu sinulle.

Lue arvostelut myös BookBeatistaElisa kirjasta ja Storytelista.