fbpx

Bookbeat kokemuksia & arvostelu – Hinta & kokeilujakso tiedot

Bookbeat on yksi suomessa toimivista suurimmista ja suosituimmista äänikirjapalveluista. Äänikirjapalvelusta löytyy äänikirjoja ja e-kirjoja suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, italiaksi ja saksaksi. Äänikirjapalvelussa on kirja kategorioita yhteensä 14 kappaletta sekä myös sarjakategoria ja lapsille oma kirja -osio. Kategorioista löytyy uusimpia kirjoja sekä vanhoja klassikoita. Palvelu myös suosittelee kirjoja lukijan mieltymysten mukaan. Palvelussa on kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa, jossa hinta on erilainen.

Lue alapuolelta lisää BookBeat kokemuksia ja arvostelusta.

etusivu bookbeat arvostelu

(etusivu näkymä)

kategoriat kokemuksia

(kategoria näkymä – kokemuksia ja arvostelu)

 
 

Bookbeat kokemuksia ja arvostelu: hinta ja tilaus

BookBeatilla on kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa. Basic tilausvaihtoehtoon sisältyy 20 tuntia kuuntelua kuukaudessa ja tämän hinta on 9,99 €/kk. Premiumissa saa kuunnella rajattomasti ja tämän hinta on 16,90€/kk. Tilaukset jatkuvat molemmissa paketeissa niin kauan, kunnes ne perutaan. Äänikirjapalvelussa on mahdollista ostaa myös yksittäisiä kirjoja.

bookbeat hinta -mallit

(Basic ja premium hinta ja tilausvaihtoehdot – kokemuksia ja arvostelu)

BookBeatilla on 14 päivän ilmainen kokeilu, jonka aikana voit rauhassa kokeilla ja miettiä haluatko aloittaa palvelun käytön.

Perhetili

Äänikirjapalvelussa on myös perhetili mahdollisuus, jolloin jo olemassa olevaan tiliin voidaan lisätä uusia tileja 4,90€ hintaan per uusi käyttäjä. Jokainen tili näkee vain omat luetut ja tallennetut kirjat. Tilejä voidaan lisätä maksimissaan viisi kappaletta. Perhe tili on todella kätevä ominaisuus, jos perheessä on muitakin äänikirjoista pitäviä tai haluat jakaa kulut kaverin kanssa.

Käyttökokemus ja ominaisuudet

Äänikirjapalvelu on käyttöomaisuuksiltaan todella hyvää luokkaa. Palvelussa on lukemiseen ja kuunteluun hyviä lisäominaisuuksia, kuten mm. laitteiden synkronointi, kuuntelunopeuden nopeuttaminen ja hidastaminen, hyppäysnapit, kirjasinkoon muuttaminen, taustan värin vaihto ja uniajastin toiminto.

Laitteiden synkronoinnilla tarkoitetaan, että voidaan vaihtaa esimerkiksi, puhelimesta tablettiin ja BookBeat muistaa mihin kohtaan toisto jäi.

Kuuntelunopeutta voidaan nostaa jopa kaksinkertaiseksi, joka on todella kätevää jos esimerkiksi, kuunnellaan tietokirjoja tai koulukirjoja. Hyppäysnapeilla voidaan siirtyä äänikirjassa 15s eteenpäin tai taaksepäin. Kirjasinkoolla voidaan vaihtaa e-kirjan fontin kokoa.

Uniajastimella voidaan asettaa äänikirja pysähtymään, jos näytöllä ei ole mitään toimintaa esimerkiksi, kymmeneen minuuttiin tai puoleen tuntiin.

Äänikirjasovelluksessa on myös offline kirjalataus toiminto, jolloin kirjoja voi kuunnella myös ilman nettiä. Offline kirjalatauksessa äänikirjat ja e-kirjat ladataan puhelimen muistiin. Puhelinsovelluksessa on myös kätevä toiminto, jossa näkyy puhelimen muistin kapasiteetti ja paljonko äänikirjasovellus vie puhelimen muistia.  Nämä käyttöominaisuudet ovat hyvin kokemuksia rikastuttavia.

toistonäkymä

(toisto näkymä, jossa näkyy uni toiminto ja kuuntelun nopeuttamis toiminto)

offlinelataus bookbeat kokemuksia

(offline latauskirjasto ja puhelimen muistin kapasiteetti toiminto)

 
 

Kuuntelun loppuessa äänikirjasovellus jättää automaattisesti kirjainmerkin, joten lukeminen tai kuunteleminen jatkuu siitä kohdasta mihin viimeksi jäätiin. Storyteliin verrattaessa BookBeatiin ei voi lisätä omia muistiinpanoja tai useita kirjainmerkkejä. BookBeatissa ei ole ääni ja e-kirjojen synkronointia eli mahdollisuutta vaihtaa suoraan lennosta äänikirjan tai e-kirjan välillä.

Bookbeat kokemuksia ja arvostelu 

Plussat:

 • Helppo käyttöinen.
 • Erinomainen kirjavalikoima.
 • Offline kirjalataus.
 • Unitoiminto.
 • Hyppäysnapit.
 • Puhelimenmuistin seuranta.
 • Äänikirjojen kuuntelun nopeuttaminen.
 • Laitteiden synkronointi.
 • Yksittäinen kirja osto mahdollisuus.
 • Paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia
 • Perhetili.
 • Hinta ja tilausvaihtoehto -mallit

Miinukset:

 • Ei ole ääni ja e-kirjojen synkronointia.
 • Ei muistiinpanojen lisäys toimintoa.

Yhteenveto

BookBeat on yksi suomen  suosituimmista äänikirjapalveluista ja se on käyttöominaisuuksiltaan todella hyvä. Äänikirjapalvelussa on todella paljon suomalaisia kirjoja sekä palvelusta löytyy myös uutuudet ja klassikot. Perhetili mahdollisuus on todella selkeästi hinnoiteltu ja on kätevä ominaisuus kulujen jakamiseen.

Äänikirjapalvelussa on hyvät lisätoiminnot ja kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia, mutta muutama ominaisuus puuttuu jotka kilpailijoilta löytyvät.

Bookbeat kannattaa ehdottamasti kokeilla, sillä BookBeatilla on 14 päivän ilmainen kokeilu, jossa voit rauhassa kokeilla ja miettiä haluatko aloittaa äänikirjapalvelun käytön. Kokeilujakso ei sitouta mihinkään. 

Lue arvostelut myös NextorystaElisa kirjasta ja Storytelista.