fbpx

Ilmainen äänikirja – Miten ja mistä niitä saa?

Suomessa toimivat äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaisia äänikirjoja kokeilujakson aloittaneille. Kokeilujaksossa saa lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi niin paljon, kuin haluaa. Kokeilujakso kestää yleensä 14 päivää. Jos kokeilujakson jälkeen et halua jatkaa palvelun käyttöä palvelu voidaan irtisanoa helposti yhdellä klikkauksella äänikirjapalvelun nettisivuilta tai äänikirjasovelluksesta. Jos palvelua ei ole irtisanottu ennen kokeilujakson päättymistä niin tililtä veloitetaan palvelun ensimmäinen kuukausimaksu.

Äänikirjapalvelut Storytel, Nextory ja BookBeat tarjoavat ilmaisia äänikirjoja ja e-kirjoja kokeilujakson aloittaneilla.  Katso alapuolelta tarkemmat tiedot ja aloita ilmainen äänikirja kokeilujakso.

BookBeat

BookBeatissa on uusimmat kirjat ja paljon klassikoita. BookBeat maksaa kuukaudessa 16,90€ ja äänikirjapalvelussa on myös perhetili, jolloin voidaan lisätä tilejä 4,90€ per uusi käyttäjä. Äänikirjasovellus on huippuluokkaa ja siitä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Lue tästä koko arvostelu tai aloita alapuolelta heti 14 päivän ilmainen äänikirja kokeilujakso.

Nextory

Nextorysta löytyy uusimmat kirjat ja vanhempia kirjoja e-kirjoina ja äänikirjoina. Nextoryssa on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa, jotka ovat hopea, kulta ja perhe.  Hopea tili maksaa 13,99€ ja siihen kuuluu kaikki muut paitsi uutuus kirjat. Kulta taso maksaa 16,99€ ja siihen kuuluu kaikki kirjat. Perhe tili maksaa alkaen 19,99€ ja siihen kuuluu kaikki kirjat ja lisätilejä perhekäyttöön. Nextoryn äänikirjasovellus on myös huippuluokkaa ja palvelu on kokonaisuudeeltaan lähes yhtä hyvä kuin Storytel.

Lue koko arvostelu tästä tai aloita alapuolelta heti 14 päivän ilmainen äänikirja kokeilujakso.

Storytel

Storytelissa on äänikirjojen suurin skandinaavinen kirjavalikoima ja palvelussa on myös lähes kaikki uutuudet ja vanhemmat kirjat. Storytelissa on paras äänikirja ja e-kirja valikoima.  Palvelussa on myös kirjasarjoja ja Storytel original osio. Storytel maksaa kuukaudessa 16,99€ ja lisämaksusta on mahdollista ostaa perhe tili.  Äänikirjasovellus on storytelissa myös huippu luokkaa. Storytel sai äänikirjavertailussa parhaimmat pisteet, joten tämä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Voit myös lukea tarkemman laajemman arvostelun tästä tai aloita alapuolelta heti 14 päivän ilmainen äänikirja kokeilujakso.